Præmier

Hver gang, du svarer rigtigt, så får du en chance i lodtrækningen om hovedpræmien. Samtidig er du med i kampen om den tilhørende bonuspræmie.

Til forsiden

{{ prize.text }}

Til forsiden

Hvordan deltager du?

Du deltager i ŠKODA Tour de France Quiz 2022 ved at besvare 8 spørgsmål/forudsigelser på skoda.dk/tdf. Det er en betingelse for deltagelse, at du takker ja til at modtage markedsføring fra ŠKODA Danmark. Du kan dog godt deltage, uden at besvare de efterfølgende spørgsmål om dine bilpræferencer. I perioden fra deltagelsen og til og med afslutningen på Tour de France vil du modtage mails med besvarelser på spørgsmål. For hvert rigtigt svar får du et lod i lodtrækning om hovedpræmien, samt et lod i lodtrækningen om den bonuspræmie, der er tilknyttet det pågældende spørgsmål. Du vil desuden automatisk deltage i lodtrækningen om Early Bird-præmien, såfremt du tilmelder dig inden 1. juni.

Ansatte i Skandinavisk Motor Co. A/S samt hos ŠKODA forhandlere og ŠKODA Partnere samt deres ægtefæller, samlevere, børn, forældre og søskende kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Hvor længe varer konkurrencen?

Konkurrencen begynder den 19. april 2022 og slutter den 24. juli 2022.

Hvad kan du vinde?

ŠKODA udlodder én hovedpræmie til en værdi op til kr. 100.000,- inklusive moms samt 8 bonuspræmier, én for hvert spørgsmål, til en værdi af kr. 699,- – 5.494, - inklusive moms pr. præmie. Derudover er der én særskilt Early Bird-præmie til en værdi af ca kr. 45.000,- inklusive moms.

Hovedpræmien er en valgfri leaset ŠKODA-model i 1 år (12 mdr.) inklusive ejerafgift og forsikring. Vinderen af hovedpræmien vil ikke skulle betale en udbetaling på bilen og er ikke beskatningsansvarlig for præmien. Følgende udgifter er ikke indeholdt i leasingperioden, og disse udgifter skal vinderen selv afholde:


• Brændstof / el
• Skift eller slitage af dæk
• Reparationer eller skade, hvor inkluderede forsikring har en selvrisiko på 5.000 kr.

Bonuspræmierne er en række udvalgte præmier inden for elektronik, sport og outdoor. Bonuspræmierne håndteres og sendes fra Skandinavisk Motor Co.. Ved eventuelle reklamationer kontakt ŠKODA kundeservice her.

Early Bird-præmien er en VIP Tour de France-oplevelse for tre personer (inkl. transport og hotel), som der bliver trukket lod om blandt dem, der tilmelder sig konkurrencen inden d. 01.06.2022, hvor vinderen efterfølgende trækkes. Præmien indeholder et tredages program:

Ankomstdag: Transit fra fly/togstation til hotellet samt velkomstmiddag med VIP-værterne.

Etapedag: Morgenmad efterfulgt af en morgenfrisk cykeltur med vores cykelambassadør Andy Schleck. Besøg herefter startbyen og oplev atmosfæren før løbet. Herefter skal I opleve Tour de France helt tæt på, når I skal køre med i en af Tourbilerne foran feltet samt flyve i helikopter* over feltet. Derefter vil der være en lækker picnic i vejkanten**, hvorefter I vil køre videre foran feltet.

Afgangsdag: Inden turen går hjem, serveres der morgenmad, hvorefter I vil få et personligt minde af jeres eksklusive ŠKODA Tour de France-oplevelse. Herefter vil der være afrejse, hvor I vil blive kørt fra hotellet til lufthavnen/togstationen.


* Afhænger af vejrforhold.
** Afhænger af restriktioner og tidspunkter for etapen pålagt af løbsarrangørerne, ASO.

Præmien kan benyttes på 4. etape, Dunkerque – Calais i Frankrig d. 05.07.2022.

OBS: På grund af den aktuelle helbredssituation, kan dele af programmet blive tilpasset i henhold til pandemiens udvikling og myndighedernes regler.

Præmierne er personlige, hvilket indebærer, at de ikke kan sælges eller på anden vis overdrages til anden person. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvordan findes vinderne?

ŠKODA trækker vinderen af Early Bird-præmien d. 1. juli. Vinderen vil blive kontaktet på telefon og yderligere praktiske informationer vil blive sendt pr. e-mail.

ŠKODA trækker efter Tour de France d. 24. juli lod om hovedpræmien og bonuspræmierne, dog senest den 1. august 2022. Vi giver alle vindere direkte besked pr. e-mail og offentliggør dem ligeledes på hjemmesiden skoda.dk/tdf/. Bonuspræmierne sendes efter konkurrenceperioden til vinderne.

Informationer, betingelser og forbehold

Du skal være min. 18 år for at deltage i konkurrencen. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage i konkurrencen. Du skal desuden have et gyldigt kørekort.

Konkurrencen afholdes af ŠKODA Danmark (”ŠKODA”), Skandinavisk Motor Co. A/S, CVR nr. 70 51 51 13, Park Alle 355, 2605 Brøndby. Kontakt ŠKODA kundeservice ved evt. spørgsmål her.

Ved vinderens eventuelle manglende respons på ŠKODAs meddelelse om, at vinderen er udtrukket, er ŠKODA 2 uger fra meddelelsen berettiget til at udtrække en ny vinder. Den oprindelige vinder kan ikke gøre krav gældende mod ŠKODA.

ŠKODA forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår.

Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøres erstatningskrav gældende mod ŠKODA Danmark, dvs. Skandinavisk Motor Co. A/S.

ŠKODA er ikke ansvarlig for tekniske fejl og driftsforstyrrelser i forbindelse med konkurrencen. ŠKODA kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skatte- og/eller afgiftsmæssige konsekvenser for vinderne af konkurrencen.

ŠKODA erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare. Ved mistanke om snyd, kan vi se bort fra din deltagelse.

Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencen, afgiver du en række personoplysninger, som vi behandler i overensstemmelse med gældende persondataregler.

Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt dine øvrige rettigheder i vores persondatapolitik, som du finder her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på persondata@semler.dk.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne.

Konkurrencen er slut


Vi takker for den store interesse. Vinderene vil blive trukket først i august, og offentliggjort på denne side.

Tillykke til alle de heldige vindere:

Hovedpræmie: Michael Thorsager
Early Bird-præmie:  Steen KallehaveSE ALLE VINDERE LÆS MERE OM ŠKODA OG TOUREN