6 fordele
ved privatleasingFaste udgifter

Når du laver en leasingaftale, angiver du, hvor mange kilometer du forventer at køre om året. Baseret på dit kørselsbehov – og naturligvis hvilken bil du leaser – får du en fast månedlig ydelse i hele leasingperioden. Skulle du ende med at køre mere end forventet, betaler du en aftalt pris for de ekstra kilometer, når du afleverer bilen tilbage. Kører du mindre end forventet, får du selvfølgelig også penge tilbage. Desuden er serviceeftersyn inkluderet i den månedlige ydelse. Og når du leaser hos Škoda, får du mulighed for at tegne en bilforsikring til en god pris.

 

Intet værditab

Er du bekymret for, hvad du får for din brugte bil, når du skal sælge den? Det slipper du for at tænke over, når du leaser din Škoda, for du har ikke bundet penge i bilen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om værditab, og at du ikke behøver holde øje med brugtbilmarkedet, når du skal sælge. Samtidig er det en god løsning, hvis du kun har behov for transport i begrænset periode.

 

Ny bil hvert 3. år

En leasingaftale løber typisk over tre år. Når aftalen udløber, står det dig frit for at indgå en ny aftale og dermed få dig endnu en fabriksny Škoda for de næste tre år. På den måde kører du aldrig i en bil, der er mere end tre år gammel.

 

Blåstemplet leasingkontrakt

En leasingaftale med Škoda er udformet efter FDM’s standardleasingkontrakt, så du kan føle dig tryg ved aftalen. Den tager på en fornuftig måde stilling til bl.a. din ret til opsigelse af kontrakten, brug af bilen og bilens stand ved tilbagelevering. Så der er helt klare linjer, og du får overblik, inden du indgår en aftale.

 

Erstatningsbil og Škoda Vejhjælp

Hvis din leasede Škoda får en skade, får du en erstatningsbil, mens den er på værksted, og i dagligdagen er du også i trygge hænder med Škoda Vejhjælp. Så hvis du f.eks. løber tør for brændstof, batteriet er fladt, eller du får en punktering, kommer Škoda Vejhjælp og hjælper dig videre.

 

Škoda Forsikring

Škoda Forsikring giver dig ekstra tryghed ved at dække din førstegangsydelse med op til 25.000 kr., hvis din leasede bil bliver totalskadet eller stjålet. Derudover dækker Tilbageleveringsforsikringen kaskoskader med op til 5.000 kr. pr. skade og 25.000 kr. pr. bil. Den samlede selvrisiko for Tilbageleveringsforsikringen er max. 5.000 kr. uanset antallet af skader. Ovenstående er bla. nogle af de dækninger du får, når du vælger ”Leasing Super” dækning til din leasede Škoda. Hør mere om Škoda Forsikring hos din Škoda-forhandler eller læs mere her.