7 fordele
ved privatleasing1. Faste udgifter

Når du laver en privatleasingaftale, angiver du, hvor mange kilometer du forventer at køre om året. Baseret på dit kørselsbehov – og naturligvis hvilken bil du leaser – får du en fast månedlig ydelse i hele leasingperioden. Skulle du ende med at køre mere end forventet, betaler du en aftalt pris for de ekstra kilometer, når du afleverer bilen tilbage. Kører du mindre end forventet, får du selvfølgelig også penge tilbage. Desuden er serviceeftersyn inkluderet i den månedlige ydelse. Og når du leaser hos Škoda, får du mulighed for at tegne en bilforsikring til en god pris.

 

2. Intet værditab

Er du bekymret for, hvad du får for din brugte bil, når du skal sælge den? Det slipper du for at tænke over, når du leaser din Škoda, for du har ikke bundet penge i bilen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om værditab, og at du ikke behøver holde øje med brugtbilmarkedet, når du skal sælge. Samtidig er det en god løsning, hvis du kun har behov for transport i afgrænset periode. Afhængig af modellen har Škoda privatleasingaftaler på 12, 36 eller 48 måneder

 

3. Ny bil hvert 3. år

De fleste privatleasingaftaler løber typisk over 12-36 måneder. Når aftalen udløber, står det dig frit for at indgå en ny aftale og dermed få dig endnu en fabriksny Škoda for de næste 12-36 måneder. På den måde kører du aldrig i en bil, der er mere end tre år gammel.

 

4. Blåstemplet leasingkontrakt

En privatleasingaftale med Škoda er udformet efter FDM’s standardleasingkontrakt, så du kan føle dig tryg ved aftalen. Den tager på en fornuftig måde stilling til bl.a. din ret til opsigelse af kontrakten, brug af bilen og bilens stand ved tilbagelevering. Så der er helt klare linjer, og du får overblik, inden du indgår en aftale.

 

5. Kort bindingsperiode

Selvom du laver en privatleasingaftale for f.eks. 36 måneder, kan du faktisk ophæve den allerede efter 12 måneder. Det ændrer ikke ved den udbetaling, du foretog, da du indgik aftalen, men det giver trods alt fleksibilitet, hvis dit behov for bil pludselig ændrer sig.

 

6. Erstatningsbil og Škoda Vejhjælp

Hvis din leasede Škoda får en skade, får du en erstatningsbil, mens den er på værksted, og i dagligdagen er du også i trygge hænder med Škoda Vejhjælp. Så hvis du f.eks. løber tør for brændstof, batteriet er fladt, eller du får en punktering, kommer Škoda Vejhjælp og hjælper dig videre.

 

7. Škoda Forsikring med Afleveringsforsikring

Med privatleasing skal du ikke bekymre dig om omkostninger til service og reparation. Men du skal stadig selv tegne en forsikring og betale CO2-ejerafgift. Vælger du Škoda Forsikring, får du en forsikring, der tager højde for, at det er en leasingbil. Dels dækker den hel eller delvis tilbagebetaling af udbetalingen, hvis bilen bliver totalskadet eller stjålet. Dels indeholder den Afleveringsforsikring, der dækker et antal småskader på bilen, når du afleverer den efter endt leasingperiode. Hør mere om Škoda Forsikring hos din Škoda-forhandler eller læs mere her.